Acquisition

Acquisition 2.2

Gebruiksvriendelijke P2P client voor de Mac

VOOR

  • Gebruiksvriendelijke menu
  • Bevat zoekfilters
  • Stuurt bestanden naar iTunes, iPod en iPhone

TEGEN

  • Geen zoekfunctie voor torrents
  • Zoeken duurt lang
  • Hinderlijke advertenties over betaalversie

Gemiddeld
6

Het gratis Acquisition is een elegante netwerkclient waarmee je bestanden uitwisselt via peer-to-peer (P2P). Dit doe je zowel 1-op-1 met andere gebruikers als met torrents. Deze laatste downloadmethode verbindt vele gebruikers om ze bestanden in deeltjes naar elkaar te laten versturen.

Acquisition maakt gebruik van zowel het Gnutella- als het Bittorrentnetwerk. De hier beschikbare media vind je met behulp van een mooi menu. In een centraal scherm bekijk je zoekresultaten of de lopende downloads. Veelgebruikte zoektermen sla je op en organiseer je met categorieën. Een mooie en vrij unieke eigenschap is dat Acquisition net binnengekomen muziek meteen aan je iTunes-bibliotheek toevoegt.

Acquisition ondersteunt weliswaar het downloaden van torrents, oftewel bestanden die vanuit verschillende bronnen in stukjes binnenkomen. Deze vind je echter niet met de zoekfunctie; je moet ze dus zelf op het internet opsporen. Ook is Acquisition geen freeware, in tegenstelling tot het zeer vergelijkbare FrostWire. Totdat je de Pro-versie aanschaft, staan er irritante herinneringen in het menu en zijn enkele functies gelimiteerd.

Acquisition is een gebruiksvriendelijke P2P client, die gedownloade bestanden meteen naar iTunes stuurt. Het vergelijkbare FrostWire is echter helemaal gratis en dus sterker aan te raden.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raad onrechtmatig gebruik af.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor Mac

Meer
Acquisition

Download

Acquisition 2.2

Beoordelingen about Acquisition